Trop

6-8. klasse

Er du kommende trop?

Tropsspejderne er for friske piger og drenge, der går i 6-8 klasse.
Vi fortsætter med en hel masse forskellige aktiviteter, der alle har som mål at gøre spejderne i stand til at klare små og store udfordringer, de kan møde på ture og lejre. Spejderne arbejder gradvist mere og mere selvstændigt med opgaverne – om det er madlavning på bål, bygge et spisebord af rafter, finde vej ved hjælp af kort og kompas eller noget helt fjerde. Lederne er hjælper efter behov, men man lærer først rigtigt de praktiske færdigheder, når man selv har det i hænderne!
Vi tager mærker, der viser at vi har opnået bestemte færdigheder eller klaret en bestemt udfordring. Spejderne får gradvis større medbestemmelse over indholdet i spejdermøderne.
Vi er på lejr hver sommer. Nogle gange er det en stor lejr som Ås-lejren på Thorup Hede eller Spejdernes Lejr, som er en RIGTIG STOR lejr. Andre gange har vi en lejr, vi selv arrangerer for junior, trop og senior i Bindslev. Her har vi f.eks været på vandretur på Læsø og tømmerflådetur på Uggerby Å.
Vi er også altid med på Fællesweekenden sammen med alle andre spejdere i Bindslev. Her laver vi hyggelige aktiviteter på kryds og tværs af alder.
Lyder tropsspejder som lige noget for dig? Så kontakt en tropleder for at høre hvornår du kan komme og prøve det af i vrkeligheden!

Tropledere

Mathias Pedersen

Mathias Pedersen


Tlf. 30954594
Mail. mathiasp1406@live.dk

Malene K. Christensen

Malene K. Christensen


Tlf. 61651834
Mail. malenekrogh83@hotmail.com

Marianne R. Thomsen

Marianne R. Thomsen


Tlf. 31574048
Mail. marianne.risom@hotmail.com

Jens Chr. S. Antonsen

Jens Chr. S. Antonsen


Tlf. 61862447
Mail. jenschrantonsen@gmail.com

Leah Pedersen

Leah Pedersen


Tlf. 52382030
Mail. leahkoldkjaer@gmail.com

Scroll to Top