Fællesweekend 2022

Så er årets fællesweekend afviklet – og hvilken een af slagsen! I år var temaet landbrug/høstfest og der var masser af forskellige aktiviteter i og omkring spejderhuset i Bindslev. Alle fik lavet en pose smukt dekoreret med kartoffeltryk, der blev syltet agurker og kogt marmelade. Husflid i form af arbejde med uld og ler blev prøvet og mange fine ting kom ud af den aktivitet. Lørdag aften var menuen en høstfest værdig: flæskesteg “med det hele” og sodavand i de fine glas! Senere blev der hygget omkring bålet i den dejlige efterårsaften. De store spejdere brugte lørdag eftermiddag på at opbygge en lejrplads på V Tronsmark. Lejrpladsen blev udnyttet søndag, hvor alle sluttede weekenden til Åbent Landbrug, og de store spejdere og lederne havde godt gang i salget af pølser, pandekager mm til de mange glade gæster på lejrpladsen.

Scroll to Top