Spejdernes Lejr 2022

Dette var år 2022’s helt store højdepunkt for alle Junior, Trop og Senior spejderene samt lederne.For de skulle afsted på Spejdernes Lejr 2022, sammen med 32.000 andre spejdere!Pga. lejrens størrelse, var der flere underlejre, hvor Bindslev Spejderne lå i underlejren Høje-Taastrup.
Lørdag d. 23/7 kl. 8:00 kørte bussen fra Sindal Hallerne med kurs mod Spejdernes Lejr 2022, som blev afholdt på Sjælland, nærmere bestemt Hedeland.Ankomsten var omkring kl. 15, hvorefter der skulle etableres lejr og laves aftensmad.I løbet af ugen skulle de på forskellige aktiviteter, bla. klatring, sæbekasseløb, sejle i kano og noget kaldet “FællesHEDEN”, hvor de skulle løse forskellige opgaver, med hele underlejre, som var flere tusinde andre spejdere på samme tid.Ugen blev sluttet af Lørdag aften med et afslutningslejrbål, hvor alle deltagere var samlet.Efter lejrbålet kom Luftens helte forbi og spillede koncert, hvorefter der var endnu en koncert med et hemmeligt navn, som var Jung.Søndag d. 31/7 blev så store rejsedag, hvor Bindslev spejderne og resten af lejren tog busserne hjem igen.Alt i alt en lejr, hvor spejderne fik sig nogle minder for resten af livet, og nogle fede oplevelser i bagagen.

Scroll to Top