MUS-Lejr 2022

Bæverne og ulvene var afsted på MUS-Lejr på Thorup Hede Spejdercenter.
Det startede med de tog afsted fra spejderhuset om fredagen, hvor de tog afsted mod lejren i biler. Her blev der pakket ud, og gjort klar i teltene, inden det bød på nem aftensmad, lidt aftenhygge og så en tur i soveposerne. 
Lørdag var spejderne på aktiviteter om formiddagen, og igen om eftermiddagen. Her var alt fra pandekagebagning til at lave et brændemærke på et stykke læder eller træ. Aktiviteterne var inddelt i 3 sværhedsgrader, så der var noget for alle. Om aftenen blev der holdt lejrbål i lejren, hvor der var aktiviteter og sang. Der blev sluttet af med skumfiduser over bål og leg.
Søndag stod på aktiviteter i egen lejr, og de andre gruppers lejre, hvor der blev sluttet af med et stort lejrbål for hele lejren, hvorefter det stod på nedbrydning af lejr efter en velfortjent frokost.

Scroll to Top